Helgen är över, Måndagen hägrar !

Måndag igen, blåstället på och ännu en ny vecka på g.

Vad hände i helgen då ?

Njaaa lördagen blev det besök av våra kära vänner Chrille & Fia. God mat och en och annan grogg, det blev även lite spel innan det blev dags att bädda åt gästerna. Efter en kvarts letande efter vår dubbelsängsmadrass kom vi fram till att den tyvärr är borta. Det blev istället soffan som blev bäddad men det funkade lika bra dä. Klockan 06:00 ville den lille herrni huset gå upp men vi lyckades håla honom till tv:n i sovrummet tills halv åtta då han kliver in tilll våra gäster och trycker på alla lampor i rummet och säger tilll dom att det är dags att gå upp nu. Äta frukost.....
Efter en mycket god frukost bar det av till stan för Chrille och brudarna. Sandra skullle jobba igen och de övriga skulle hemåt och njuta av söndagen.
Jag & Maximillian satte oss och lirade TV-spel istället (eller rättare sagt jag gjorde det och Maximillian undrade vad som hände hela tiden och tyckte att allt var coolt). Längtar verkligen tills den dagen han kan lira ordentligt, då blir det många VAB-dagar, det kan jag lova.
Sen ringde det på dörren och brorsan med familj kom förbi på fika. Gissa om det var nån som blev överlycklig när det ringde på dörren. "Casper kommer Casper kommer, leka mina bilar......."
Sen tyckte vi att vi behövde lite luft så då blev det lekparken och gunga ett tag innan det var dags för lite mellis och ta bilen inåt stan och hämta "HSB".
Kvällen sedan bestod i stuvade makaroner och falukorv. Underskattat......
En och annan minut framför tv-n blev det väl också.



Snart kommer den, nya kärran till jobbet !

Dagen till ära får LCA och Addici bestämma vad jag skall göra, jobbar 05:00 - 23:30 så det är bara att ställa in sig i ledet och ta order.... Nejvars så illa är det inte men det finns att göra. Typ blogga.....Blondibella snart är du glömd, nya bloggare på gång nu !
svesseman.blogg.se

Naa dags att göra lite nytta......SKÖT ER !

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ernst , I LOVE YOU!

2009-01-13 @ 19:50:23
URL: http://maximilliansmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0